Zorg uit handen
Als totaalaanbieder draagt Buis Lichtreclame zorg voor het complete projectmanagement. Dat is veelomvattend. We adviseren omtrent design, logistiek, plan van aanpak, implemetatie, productie, gebruikte materiaal en verlichting, uitvoering, duurzaamheid, regelgeving, lichthinder. Kortom de gehele projectcoordinatie. Daarbij zorgen wij er vervolgens voor dat uw lichtreclame op een vakkundige wijze wordt geproduceerd, gemonteerd en onderhouden.Ons streven is de meest betrouwbare installaties op het gebied van lichtreclame te realiseren op een milieu- en energiebewuste en verwanwoordelijke manier. Moderne lichtreclame heeft een laag energieverbruik, voorkomt lichthinder en gaat lang mee. Ook dat is een zorg minder.

Buis Lichtreclame is NEN-EN-ISO 9001 en VCA gecertificeerd.
Lid van de Vakgroep Lichtreclame van UNETO-VNI.Lid van VNO-NCW: Lid van Netpluswork; Lid van BNI; Lid van Redpeppers.

Advies
Het vertalen van de huisstijl naar een beeldmerk is meer dan de gedachte alleen. Uw bedrijfsdoelstelling en bedrijfsfilosofie  moet eerst juist worden vertaald en uiteindelijk worden uitgestraald. Een goede communicatie tussen u en de projectcoördinator is daarbij van essentieel belang. Dit principe  in combinatie met kennis van gebouw-esthetica, lichthinder, omgevingsfactoren, duurzaamheid door de keuze van materialen en als laatste doch zeker niet het onbelangrijkste, onze maatschappelijke betrokkenheid, mondt uit in een succesvolle samenwerking, met een degelijk eindproduct als eindresultaat.Het consequent doorvoeren van dit principe is waar Buis Lichtreclame voorop loopt.

Breed palet
Wij schilderen met licht. Ons palet bestaat niet alleen uit energiezuinige LED,- en NEON-installaties  maar ook uit opvallende ornamenten en sierlijke, onverlichte letters.Ruimtelijke huisstijlprojecten zijn veelomvattend. Met één aanspreekpunt adviseren wij u het gehele project. Met onze eigen productiefaciliteit, montage-, installatie-, en serviceteams  kunnen wij werken met hoge response tijden, iets wat in deze tijd erg belangrijk is.

Een greep uit onze diensten:
Neoninstallaties,  Ledinstallaties / LED Visuals,  Ornamenten + vormgeving,  TL-lichtreclame,  Lichtmasten en reclamezuilen,  Onverlichte letters,Raam- en gevelbelettering,  Aanlichten gebouwen,  Speciale lichteffecten,  Autobelettering,  In- & externe bewegwijzering en routing,Tijd-temperatuurklokken,  Lichtkranten,  )* Led displays,  Vlaggen, Banieren en masten,  Bouwborden en beeldmerken )* Wij zijn officieel dealer van LIGHTKING Benelux Led displays 

 

Aanvragen offerte

Contactinformatie