Buis Lichtreclame neemt graag haar verantwoordelijkheid, op het gebied van milieu en veiligheid. Wij zijn continu bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit doen we middels milieubewuste productie, recycling en we hebben oog voor de samenleving.

Milieu

Bij de productie van lichtreclame werken we milieubewust. Wij gebruiken zo min mogelijk plastic inpakmaterialen en gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen. We scheiden ons productie- en kantoorafval, en restmateriaal. Dat wordt wekelijks opgehaald en gerecycled voor hergebruik. Wij streven naar honderd procent recycling. Tegenwoordig wordt in vrijwel elke lichtreclame LED-verlichting gebruikt. Het spaart het milieu maar heeft ook  een zeer lange levensduur. Onze medewerkers werken tevens in duurzaam en circulaire bedrijfskleding. Ons wagenpark is deels elektrisch.

Sociaal

Wij dragen ons steentje bij aan het in stand houden van een sterke lokale, sociale binding. Dit doen wij door het sponsoren van sportclubs en goede doelen.

Veiligheid

Wij zorgen voor goede (bij)scholing van onze medewerkers en hebben continu aandacht voor hun veiligheid. Al onze monteurs hebben NEN3140 en VCA certificaat in hun bezit. Buis lichtreclame is VCA gecertificeerd. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Dit certificaat geeft een duidelijke indicatie dat een bedrijf aan de veiligheidsrichtlijnen in de VCA voorschriften voldoet.