Het team van Buislichtreclame, gedreven door passie en bedrevenheid voor het vak.

Buis Lichtreclame is op 23 november 1923 opgericht door Pieter Johannes Buis en gestart vanuit een bescheiden werkplaatsje  achter het magazijn van zijn vader.

Begin 20er jaren van de vorige eeuw werd door een Franse professor ontdekt dat wanneer zuiver neon gas in een afgesloten glazen bol in aanraking gebracht wordt met elektriciteit, er een helder rood lichtverschijnsel optreedt. De gloeilampenfabriek Philips bestudeerde deze bevinding en besloot haar gloeilampenfabriek uit te breiden met een afdeling die zich richtte op de productie van neonlicht toepassingen en wel met name voor de toepassing in belettering en buitenreclames. Het neonlicht was geboren!

Voor de afzet van dit nieuwe product maakte Philips contact met haar vaste afnemers van lichtbronnen en lichtreclame installateurs. Voor Den Haag viel meteen de keuze op het Technisch Bureau P.J. Buis Installaties.
Al snel bestond het bedrijf uit tientallen installateurs, in de daaropvolgende periode zou het licht gestookt op gas plaats maken voor elektriciteit. De nieuwe markt in lichtreclame was vanaf dat moment een feit.
In de jaren die volgden heeft Buis Lichtreclame zich verder ontwikkelt tot een gevestigde en betrouwbare speler in de branche.

Met een vast team aan specialisten en gedreven door passie en bedrevenheid voor het vak, wordt de klant begeleid van aanvraag tot oplevering. Van het juiste advies en vergunningsaanvraag tot uiteindelijke montage.