Wij houden uw beeldmerk in topconditie!

SERVICE EN ONDERHOUD
Buis Lichtreclame beschikt over eigen Service-en Onderhoudsmonteurs die uw (licht)reclame preventief onderhouden en in topconditie houden. Het belang van een goed onderhouden lichtreclame kan niet worden onderschat. Een representatieve, werkende en schone tekst of beeldmerk aan uw pand, zal zeker een positieve impuls geven aan de uitstraling van uw organisatie en de beeldvorming naar de buitenwereld. Daarentegen zal een niet werkende, knipperende of vieze reclame uiting juist afbraak doen aan deze beeldvorming.

Naast het visuele aspect speelt ook de veiligheid een zeer belangrijke rol binnen het onderhoud. De installaties worden volledig geïnspecteerd en beproefd met betrekking tot de elektronische componenten, aansluitingen, bevestigingen en  constructiewerk. Een niet goed onderhouden installatie kan verstrekkende gevolgen met zich meebrengen zoals stroomstoringen of zelfs brand en lichamelijk letsel.

Met het laten uitvoeren van het preventief onderhoud door Buis Lichtreclame bent u er van verzekerd dat uw (licht)reclame continue in topconditie is.  Met het onderhoud minimaliseert u ook het risico op onverwachte storingen, defecten, schades en dus kosten.

Uiteraard bieden wij ook onderhoud aan op installaties welke niet door Buis Lichtreclame zijn geleverd of geplaatst.

Wilt u uw installatie laten nakijken of in het onderhoud laten nemen, neem dan gerust eens contact met ons op !