Buis Lichtreclame biedt u een totaaloplossing van wens tot resultaat!

ADVIES
Het vertalen van de wens van de klant naar een beeldmerk is meer dan de gedachte alleen. Uw bedrijfsdoelstelling en bedrijfsfilosofie  moeten op een juiste wijze worden vertaald zodat het uiteindelijke resultaat aansluit op uw behoefte. Een gedegen advies op basis van gebouw-esthetica, lichthinder, omgevingsfactoren, materiaalkeuze en duurzaamheid zijn daarbij van essentieel belang. Buis Lichtreclame heeft een jarenlange ervaring opgebouwd om u hier deskundig in bij te staan en samen met u de juiste keuzes te maken. 

ONTWERP, DESIGN EN ENGINEERING
Als de wensen verwoord zijn en de mogelijkheden besproken is het tijd om het visueel te maken, beelden spreken tenslotte meer dan woorden. Onze eigen engineering beschikt over de juiste tools om uw wens duidelijk in beeld te brengen. Samen met u wordt beoordeeld of dit beeld aansluit op uw behoefte. Indien akkoord verzorgen wij – indien noodzakelijk- de aanvraag van de benodigde vergunning(en). Wij nemen de totale projectcoördinatie in handen en houden u op de hoogte van de voortgang.

PRODUCTIE, MONTAGE EN INSTALLATIE
Dan is het moment daar om uzelf zichtbaar te maken voor uw doelgroep! In goed overleg met u als klant bepalen wij samen het moment van installatie en de benodigdheden. Dit alles met de insteek dat u geen hinder zult ondervinden van de montage.

OPLEVERING, SERVICE EN ONDERHOUD
Na oplevering zullen wij samen het traject en resultaat evalueren. Daarbij zullen wij ook de opties bespreken omtrent het preventieve onderhoud van uw installatie(s). U wilt tenslotte geen omkijken hebben naar uw investering maar hier tot in de lengte van dagen van kunnen genieten.