Soms betekent snel ook ├ęcht snel.
In week 43 ontvingen wij de vraag van Den Dekker Projectmanagement of wij voor eind week 44 konden zorgen voor de levering en montage van 2 beeldmerken BALR.

Door snel en accuraat te schakelen hebben wij afgelopen vrijdag de 2 beeldmerken BALR. geleverd en op locatie gemonteerd.
De beeldmerken zijn middels afstand houders op de witte beplating gemonteerd. Dit zorgt voor een mooie en chique indirecte verlichting, geheel in stijl van dit merk.

BALR. is in korte tijd uitgegroeid tot een wereldmerk. Na samenwerkingen met wereldsterren als Fernando Torres en DJ Hardwell is BALR. niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sinds 2013 biedt het merk een complete luxe collectie van t-shirts, hoodies, sneakers en (reis)accessoires aan. Dit alles gekenmerkt door de hoge kwaliteit van de stoffen, hedendaagse designs en spraakmakende samenwerkingen.

Op 9 november 2018 opent luxe lifestyle-merk BALR. haar tweede Flagship Store in Nederland. Na de winkel in de Amsterdamse Kalverstraat is nu Hoog Catharijne aan de beurt.

Wij danken Den Dekker Projectmanagement voor het gestelde vertrouwen en een ieder die zijn bijdrage heeft geleverd in de succesvolle uitvoering van deze opdracht!

Reacties zijn gesloten.