van daalen transport is samen met zusterbedrijf CARGOBOSS een internationaal opererend transportbedrijf, gespecialiseerd in het geconditioneerd groupage vervoer. Sinds het begin van de 20e eeuw is het bedrijf gespecialiseerd in internationaal transport en onder leiding van de inmiddels vierde generatie beschikt het bedrijf over zo’n 110 veilige en milieuvriendelijke vrachtwagens.
Evenwijdig aan de A20 heeft het bedrijf een nieuwe geconditioneerde crossdock loods laten bouwen met 12 dockshelters. In dit pand zijn tevens chauffeursvoorzieningen met rustruimtes, douches, woonkamer en keuken gecreëerd. Het gebouw is ontworpen door Bogaerds Architecten Ingenieurs en is gebouwd door Aannemingsmaatschappij Hofman-Maasdijk.
Voor Buis Lichtreclame de opdracht om de ontworpen lichtreclame verder uit te werken en er voor te zorgen dat de beeldmerken op de beoogde wijze op het pand gepositioneerd zouden worden.
Na een succesvol verlopen vergunningsaanvraag, een nauwe communicatie met de opdrachtgever omtrent kleurstelling en uitvoering en een vakkundige uitvoering, mag het resultaat er zijn.
De beeldmerken van daalen transport (ruim 9 meter lang!) en CARGOBOSS (ruim 7 meter lang) zijn uitgevoerd in separate aluminium doosletters welke frontaal uitlichten.
Door de zijkanten en de constructie uit te voeren in een kleurstelling gelijk aan de gevel vallen deze geheel weg. Dit zorgt ervoor dat de tekst echt één wordt met het pand.
Wij danken Aris en Gerard voor de opdracht en wensen hen veel succes met de verdere bedrijfsvoering!

Reacties zijn gesloten.