Het einde van een tijdperk….

Martinair nam in de jaren 70 de eerste ‘widebody’, een vliegtuig met twee gangpaden, in gebruik: een DC-10.
Ondanks de economisch moeilijke beginjaren van dit decennium was er een groeiende vraag naar widebodies.
Begin jaren 80 bestelde Martinair de eerste twee Boeing 747’s. Om ruimte te bieden aan deze grotere toestellen werd besloten tot de bouw van een hangar (4) op Schiphol-Oost.
Enige jaren later gevolgd door hangar 32, waarvoor Buis Lichtreclame destijds de huidige beeldmerken heeft geleverd en gemonteerd!

Inmiddels is het 2019 en is besloten dat hangar 32 teruggegeven wordt aan de luchthaven, dit houdt dus ook in dat de drie beeldmerken van Martinair verwijderd moesten worden.
De demontage van deze immense beeldmerken ( de letterhoogte van de grootste tekst overschrijdt de 4 meter!) vereiste een secure voorbereiding waarbij niets aan het toeval overgelaten kon worden.
Hierbij rekening houdende met de veiligheid en de belangen van de diverse direct betrokken partijen alsmede de wet – en regelgeving op het bij ons zo bekende terrein van Schiphol.
Na veelvuldig overleg, afstemming en voorbereiding hebben wij de drie beeldmerken van Hangar 32 gedemonteerd en afgevoerd.
Na ruim 2 decennia is de cirkel weer rond.

Een – in alle opzichten- groot en mooi project met complimenten aan het projectteam dat dit samen heeft weten te realiseren.

Wij danken onze opdrachtgever voor het gestelde vertrouwen.

Reacties zijn gesloten.