Eind 2017 kreeg Buis Lichtreclame de vraag om de McDonald’s vestigingen in Appingedam, Winschoten en Stadskanaal te voorzien van nieuw signage in de Drivelane, dit als vervanging voor de enigszins gedateerde signage die hier al menig jaren dienst deed. Hierbij is tevens de vraag gesteld om de algehele project coördinatie te verzorgen. Een mooie en zeer zeker uitdagende opdracht.

Na een uitvoerige voorbereiding zijn in april 2018 de vergunningen aangevraagd, welke eind juli/begin augustus verleend zijn. Aansluitend zijn samen met de grondaannemer, elektricien en installateur de werkzaamheden afgestemd en de planningen opgemaakt.

Dit betekende de aftrap van een drietal mooie projecten waarvan de vestiging Stadskanaal, na Appingedam nu als tweede van de drie is omgebouwd.
Op maandag is begonnen met de civiele werkzaamheden en het aanbrengen van de bekabeling. Oude signs zijn gedemonteerd en afgevoerd en op dinsdag werden de nieuwe signs geplaatst en aangesloten. Ook hier zorgde de gedegen voorbereiding en uitstekende samenwerking en aansturing op locatie voor een succesvol verlopen project.

De vestiging Stadskanaal is nu weer helemaal up-to-date met betrekking tot de signage.

Op naar de volgende locatie !

Reacties zijn gesloten.