Welstand Bouw, dé specialist in het bouwen van (vrijstaande) woningen. Welstand beschikt naast een gedegen team van professionals over een eigen werkplaats en een technisch bureau wat zich bezig houdt met de technische doorontwikkeling. Welstand wil voor elke opdrachtgever het huis van zijn/haar dromen realiseren. Een onberispelijke kwaliteit, een optimale persoonlijke service en een professionele aanpak staan daarbij voorop.

Om duidelijk zichtbaar te maken dat zij zich vestigen aan de Kelvinring 27 in Alblasserdam is aan Buis Lichtreclame verzocht de verlichte en onverlichte beeldmerken te produceren en te monteren.

Naast de parkeerborden aan de achterzijde en de folie applicaties bij de entree is de eyecatcher natuurlijk de lichtreclame op het dak. Deze is vervaardigd uit een 3 meter breed zwart aluminium paneel met omgezette randen. Het beeldmerk en de teksten zijn uitgelaserd en achterlegd met opaal acrylaat, hetgeen bij een uitlichting zorgt voor een strakke uitstraling. Middels een stalen constructie en ballast is dit element boven op het dak van het pand geplaatst en aangesloten.

Dit alles in combinatie met het eerder geleverde frame en doek (11 x 5 meter! ) voor aan de zijkant van het pand, de vlaggenmasten en banieren maakt het dat Welstand Bouw nu echt zichtbaar is.

Wij danken Welstand Bouw voor deze mooie opdracht !

Reacties zijn gesloten.