Café & Brasserie De Restauratie. Een iconische ontmoetingsplek voor en door Eindhovenaren. Waar het ambacht en de arbeid van het verleden en het heden worden geëtaleerd.
Waar verhalen van de dagverse producten uit de omgeving en de ondernemers die ze bereiden tot leven komen.
De Restauratie brengt gastvrijheid, service en comfort terug naar Station Eindhoven. Dit alles in het monumentale pand van De Restauratie waar je sinds de jaren ’50 terecht kan voor een ontmoeting, Of je nu komt om de dag op te starten of af te sluiten
Voor Buis Lichtreclame was de opdracht de entree van de Brasserie te voorzien van een hedendaagse verlichte uiting zonde afbreuk te plegen aan de beleving van de aanwezige architectuur. Dit is gedaan middels een –voor het glas aangebracht- beeldmerk uitgevoerd met een combinatie van verschillende technieken.
De tekst bestaat uit aluminium doosletters met een aan het casco verlijmd front uit Plexiglas. Voor de subtitel is vanwege de grootte gekozen om dit als volledig lichtdicht kunststof deel met ingelegde (verlichte) teksten uit te voeren.
De donkere afwerking in combinatie met een subtiele constructie in de kleur van de kozijnen, laat dit 2.50 brede beeldmerk naadloos integreren in de omgeving.

Reacties zijn gesloten.