Jaren geleden hebben wij voor De Rode Loper de lichtreclame mogen leveren. Recent is deze winkel gerenoveerd en is de nieuwe huisstijl geïmplementeerd. Buis Lichtreclame is gevraagd om voor de lichtreclame een passende en creatieve oplossing te verzinnen.

Samen met klant hebben wij de wensen uitvoerig doorgenomen en advies uitgebracht. Dit heeft geresulteerd in een beeldmerk waarbij diverse technieken zijn toegepast. De letters dienden indirect verlicht te zijn, maar men wilde ook een uitlichtende contour aan de voorzijde. Dit hebben wij gerealiseerd door de voorzijde te voorzien van een kleinere letter , uitgevoerd in goud geborstelde beplating, gelijk aan de zijkanten van de letter.

Het verlichte element dat haaks op de gevel is gemonteerd, is uitgevoerd in hoogglans wit met doorgestoken letters in dezelfde uitvoering als de tekst.

Het is een werkelijk plaatje geworden wat zowel in de dag- als avondsituatie een chique uitstraling geeft.

Sinds 1995 wordt De Rode Loper – Gelegen in de belangrijkste modestraat van Den Haag -geprezen als één van de meest uitgebreide schoenen- en accessoire winkels van ons land. Ze bieden een mix van zowel grote Europese als Amerikaanse ontwerpers, waaronder Gucci, Dolce & Gabbana, Dsquared², Givenchy, Saint Laurent, Valentino en vele anderen .

Reacties zijn gesloten.